Reklamy pište SEM
Chceš spřátelit? Napiš SEM

Hodnocení blogů

Zhodnocení blogu pro Natalka-sims2

30. listopadu 2010 v 14:51 | NaTy*
Zhodnocení:

Vzhled blogu:
Tvůj blog se mi moc líbí... Líbí se mi taky(dokonce moc) tvůj design a to, jak ty barvy hezky ladí k sobě. Taky jsou to vánoční barvy, takže supeeeeer!!!

10/10


Aktivita:
No, na blogu moc nejseš, takže nevím, nevím...

9/10


Články:
No, někdy se v tvých článcích najde pár chybiček....

9/10


Menu:
Tvé menu se mi strašně moc líííbííí xD

10/10


Celkový dojem:
Tvůj blog mě zaujal... Určitě si tady několik lidí řekne, že ti dám dobrou známku, jelikož je to z poloviny taky můj blog, ale musím se přiznat, že jsem na blogu ještě nic nedělala.... Je jsem napsala článek, že máme společný blog....

Známka: 1

Zhodnocení blogu pro VeVe

30. listopadu 2010 v 14:42 | NaTy*
Zhodnocení:

Vzhled blogu:
Tvůj design se mi moc líbí, akorát ty naklikávací ikonky by mohli mít jinou barvu..Například fialovou..

9/10


Aktivita:
Na blogu seš skoro každý den, takže super!!!

10/10


Články:
Články jsou většinou bez chyb, ale taky jsem někde viděla, že píšeš někdy bez háčků a taky čárek...

9/10


Menu:
Tvé menu se mi vážně moc líbí, akorát jak jsem říkala...Tu barvu!!!

9/10


Celkový dojem:
Abych pravdu řekla, tak tvůj blog mě velmi zaujal...Moc se mi líbí...

10/10


Známka: 1-

Zhodnocení blogu pro Purple♥Pixinku a Paulisku

29. listopadu 2010 v 19:45 | NaTy*
Zhodnocení:

Vzhled blogu:
Tvůj design ke vážně hezký a skvěle ladí k Vánocům. Taky se k němu hodí barvy menu a stránky.

10/10


Aktivita:
Vidím, že na blog chodíš často, takže nemám co vyčítat.

10/10


Články:
Tvé články jsou většinou bez chyb a jsou pěkně seřazené.

10/10


Menu:
Menu se mi moc líbí, ladí k designu.

10/10


Celkový dojem:
Tvůj blog se mi moc líbí a vidím, že máš opravdu velkou návštěvnost.

Známka: 1*

Zhodnocení blogu pro Anicka625

29. listopadu 2010 v 19:39 | NaTy*
Zhodnocení:

Vzhled blogu:
Tvůj design se mi moc líbí, taky pěkně ladí s okrajy, stránkou a taky menu.


10/10


Aktivita:
Na blogu seš skoro každý den, takže tvoje aktivita je hodně dobrá.

10/10


Články:
Tvé články jsoü většinou bez chyb.

10/10


Menu:
Menu je prostě nádherné.

10/10


Celkový dojem:
Tvůj blog na mě udělal vážně velký dojem a moc se mi líbí. Není na něm co opravovat, prostě je vážně nádhernýý.

Známka: 1*

Zhodnocení blogu pro MayBe

2. listopadu 2010 v 15:26 | NaTy*
Další zhodnocení blogu:) Tentokrát pro MayBe:)



Design: Vidím, že design nemáš, ale máš pozadí, které já tak strašně moc žerůůů:)        10/10

Barvy: Vidím, že máš barvy typu Gothic(tmavě fialová, černá, šedá). Nic proti tomu nemám, strašně moc se mi líbí, i když nejsou veselé.            10/10

Menu: Tvůj styl menu, se mi moc líbí:)                                      10/10

Příspěvky: Příspěvky píšeš tak akorát, ale moc se mi líbí, jak za jeden den napíšeš dva díly komiksů.                                                                                                                  10/10

Komentáře: No, komentářů máš taky tak akorát, bohatě stačí:)                             10/10

Úprava blogu: Tvá úprava se mi taky strašně líbí:) Nejde na to říct Ne!                 10/10

Psaní: Tvůj styl psaní se mi taky mooooc líbí:) Vážně:)                                              10/10

Známka: 1*  Tvůj blog se mi strašně moooc líbí!!!




ZA MOJE NÁZORY NA VÁŠ BLOG SE NEZLOBTE!!!
ŘÍKÁM PRAVDU, TAKŽE DOUFÁM, ŽE KVŮLI TOMU MĚ NEBUDE NENÁVIDĚT.
NECHCI VÁS URAZIT, CHCI VÁM JEN ŘÍCT PRAVDU!!!
    

Zhodnocení blogu pro Simi

2. listopadu 2010 v 15:13 | NaTy*
Konečně je tady zhodnocení blogu pro Simi. Promiň, že mi to trvalo tak dlouho, ale musela jsem se učit!!!! Děs!



Design: Design se mi docela líbí. Sice je takový obyčejný, ale líbí se mi, že máš na něm napsanou svou webovou stránku.       9/10

Barvy: Barvy tvého blogu k sobě hezky ladí.    10/10

Menu: Tvé menu není vůbec obyčejné, ba naopak. Máš ho vážně hezyk vyzdobené.     10/10

Příspěvky: Teda, musím říct, že moc příspěvků nepíšeš, ale stačí to. Aspoň, že denně nějaký napíšeš.       10/10

Komentáře: No, musím se přiznat, že moc komentářů teda nemáš. Mohli by jich být i trošku víc.                                                                                                          9/10

Úprava blogu: Jde vidět, že se o svůj blog dobře staráš a hezky ho doplňuješ. I když, jak jsem se zmínila, máš trošku obyčejný design, ale úpravu blogu máš vážně hezkou.        10/10

Psaní: Tvůj styl psaní je vážně hezký, i když by se někde určitě ty chybky našli. Chyby se najdou určitě na každém blogu, takže ti ty chyby nepřičtu, jelikož jich nemáš moc.            10/10

Známka: 1-


ZA MOJE NÁZORY NA VÁŠ BLOG SE NEZLOBTE!!!
ŘÍKÁM PRAVDU, TAKŽE DOUFÁM, ŽE KVŮLI TOMU MĚ NEBUDE NENÁVIDĚT.
NECHCI VÁS URAZIT, CHCI VÁM JEN ŘÍCT PRAVDU!!!

Zhodnocení blogu pro MeRRynQu

31. října 2010 v 18:34 | NaTy*
Tady je zhodnocení blogu pro MeRRynQu:


Design: Design máš opravdu moc hezký. Máš na něm napsanou svou webovou stránku, což se mi moc líbí.         10/10

Barvy: Barvy na tvém blogu se mi taky moc líbí, jsou to jarní barvy. 10/10

Menu: Tvoje menu se mi teda moc nelíbí. Písmo je moc malé a někde jsem dokonce našla i malou chybku. 8/10

Příspěvky: Vidím, že píšeš opravdu hodně přípsěvků, za jeden den. Určitě musíš mít velkou návštěvnost.    10/10

Komentáře: No, vidím, že teda moc komentářů nemáš, ale neuraž se!    9/10

Úprava blogu: Tvá úprava blogu se mi líbí. Jde vidět, že se o to dost snažíš.    10/10

Psaní: Tvůj styl psaní se mi docela líbí. I když někde se dají najít i pravopisné chybky.    9/10

Známka: 3-


ZA MOJE NÁZORY NA VÁŠ BLOG SE NEZLOBTE!!!
ŘÍKÁM PRAVDU, TAKŽE DOUFÁM, ŽE KVŮLI TOMU MĚ NEBUDE NENÁVIDĚT.
NECHCI VÁS URAZIT, CHCI VÁM JEN ŘÍCT PRAVDU!!!

Zhodnocení blogu pro Áďu

31. října 2010 v 18:20 | NaTy*
Tak, mám tady konečně zhodnocení blogu pro Áďu. Omlouvám se, ale o víkendu jsem nebyla doma, ale teď už jsem, takže jdu dělat to zhodnocení:



Design: No, design se mi moc nelíbí, připadá mi takový obyčejný. Ale líbí se mi to, že máš na designu napsanou svou webovou stránku. 9/10

Barvy: Barvy se mi líbí, protože se k sobě hodí. 10/10

Menu: Vidím, že menu máš krásně upravené. I když jsi nepoužila Volitelný menu box, stejně tvoje menu září. 10/10

Příspěvky: Vidím, že příspěvků píšeš hodně. Určitě je tvůj blog oblíbený. 10/10

Komentáře: No, komentářů máš vážně hodně! Což je fakt dobře! Určitě máš i velkou návštěvnost.   10/10

Úprava blogu: Vidím, že se o svůj blog pečlivě staráš. Doplňuješ ho animacemi a obrázky, což je hodně dobře. 10/10

Psaní: Píšeš vážně dobré články, tvůj blog snad nemá nic špatného!!!


Známka: 1*


ZA MOJE NÁZORY NA VÁŠ BLOG SE NEZLOBTE!!!
ŘÍKÁM PRAVDU, TAKŽE DOUFÁM, ŽE KVŮLI TOMU MĚ NEBUDE NENÁVIDĚT.
NECHCI VÁS URAZIT, CHCI VÁM JEN ŘÍCT PRAVDU!!!

Hodnotím blogy!!!

29. října 2010 v 13:18 | NaTy*
Pokud chceš zhodnotit blog, napiš sem. Zhodnotím ti blog hned. Stačí, když do komentářů napíšeš:

1) Své jméno
2) Svůj blog
3) O čem tvůj blog je

Zhodnocení blogu bude trvat nejmíň 10 minut. Zhodnocení netrvá moc dlouho. U zhodnocení také uvedu, známku, kterou bych dala tvému blogu.
 
 

Reklama
Reklama